پیری را هرگز نباید باور کنید
پیری را هرگز نباید باور کنید
پیری را هرگز نباید باور کنید _ آیا شما هم فکر میکنید از پنجاه سالگی به بعد دورهٔ افت آدمها شروع میشود؟ خیلیها دوست دارند چنین باوری را در ذهن ما به وجود بیاورند. اینکه مثلا سن مشخصی ( چهل سالگی )وجود دارد که به محض رسیدن به آن احساس تنهایی، ضعف قوای جسمانی، افسردگی و … شروع میشود. اما زندگی واقعی و آندسته از افراد موفق که در سنین پیری دست به کارهای مختلف و ثمربخشی زدهاند خلاف این دست گفتهها را ثابت میکند.
در این برنامه از رادیو بدن ، پس از مقدمهای کوتاه جزئیات بیشتری درباره پیری در اختیارتان قرار خواهیم داد و شما را با چند شایعه ای در مورد افزایش سن که نباید باور کنید، آشنا خواهیم کرد. پس همراه علیرضا آزاد ، مدرس مهارت های زندگی برای تغییر سبک زندگی از طریق مدیریت استراتژیک بدن باشید. درنگی کوتاه می کنیم بر میگردیم…
رادیو بدن 148
خوش برگشتید به ادامه برنامه… خب، خیلی از شایعههای مرتبط با افزایش سن از فیلمها و سریالهای تلویزیونی شروع میشود، که آدم ها هم بدون در نظر گرفتن جوانب دیگر باورشان میکنند. اما کافی است نگاهی به اطرافمان بیندازیم: کم نیستند تعداد اشخاص سالخوردهای که با وجود کهولتِ سنشان، هنوز سرپا و فعال هستند و کاری که انجام میدهند بهمراتب ثمربخشتر از فعالیتهای جوانترها است؛ کسانی مثل وارن بافت، نوآم چامسکی، رابرت دنیرو یا در همین ایران خودمان کسانی مثل محمود دولت آبادی یا علی نصیریان.
اینها همگی وارد دهههای هفتم، هشتم و حتی نهم زندگیشان میشوند و با این حال، هنوز هم دست از کار نکشیدهاند و فعالیتی سرشار از خلاقیت و نوآوری دارند. بنابراین، با توجه به اینکه باورها و برداشتهای نادرست دربارهٔ سنین پیری روزبهروز داره بیشتر میشود، تفکیک حرف راست از دروغ بیش از پیش اهمیت پیدا میکند. به عنوان مثال بیشتر مردم فکر میکنند افزایش سن با ضعف قوای بدنی همراه است و بهخاطر افزایش سن قوای بدنی بهمرور تحلیل میرود و گریزی از این مسئله نیست.
این درست است که هر چه پیرتر میشویم حجم کلی بدن کوچکتر میشود و استخوانها ضعیفتر میشوند، اما نکته اینجا است که این ضعف قوای بدنی بیشتر به بیتحرکی ارتباط دارد تا کهولت سن.
تولید و پخش در رادیو بدن
منبع مدیریت استراتژیک بدن