رادیو بدن

رژیم لاغری در فصل بهار

رژیم لاغری در فصل بهار

رژیم لاغری در فصل بهار

رژیم لاغری در فصل بهار ، همونطور که می دونید فصل بهار چند روزیکه شروع شده و شما هم اگر جزو  اون دسته افرادی هستید که در فکر لاغر شدن با شروع بهار هستید باید این نکته رو مد نظر قرار بدید، که همانطوریکه با تبدیل شدن فصل از زمستان به بهار، لباس های زمستانی، کلفت و گرم خودتون را به لباس های بهاری، نازک و روشن که خنکی بیشتری دارند تغییر می دهید، به همون نسبت هم باید رژیم لاغری تون را عوض کنید. در واقع در بهار غذاهایی را باید مصرف کرد که با این فصل تناسب داشته باشند.  با ما همراه باشید تا بیشتر از این تغییرات آگاه بشید…

رادیو بدن 12

 

 


متن فایل 12 رادیو بدن _ رژیم لاغری در فصل بهار

چهار شنبه که میشه، ذوق برنامه رادیو بدن، انگیزه بیشتری برای زندگی کردن بهم میده. چون میدونم که دوستای زیادی منتظرند تا با یک مطلب دیگه از مهارت های سبک زندگی آشنا بشند.
به همه شما خوبان سلام می کنم و بدون هیچ مقدمه میریم سر اصل مطلب. خب همونطور که می دونید فصل بهار چند روزیکه شروع شده و شما هم اگر جزو اون دسته افرادی هستید که در فکر لاغر شدن با شروع بهار هستید باید این نکته رو مد نظر قرار بدید، که همانطوریکه با تبدیل شدن فصل از زمستان به بهار، لباس های زمستانی، کلفت و گرم خودتون را به لباس های بهاری، نازک و روشن که خنکی بیشتری دارند تغییر می دهید، به همون نسبت هم باید رژیم غذایی تون را عوض کنید. در واقع در بهار غذاهایی را باید مصرف کرد که با این فصل تناسب داشته باشند. با ما همراه باشید تا بیشتر از این تغییرات آگاه بشید…

با شروع این فصل و بازگشت دوباره شادابی و طراوت به طبیعت، عملکرد و نیاز سلول های بدن ما هم در مقایسه با فصل زمستان دستخوش تغییراتی قرار میگیره و در واقع تغییرات به وجود آمده در بدن ما منعکس کننده تغییرات ایجاد شده در طبیعت است.
اگر ما در فصل زمستان به دلیل سرمای هوا، میل زیادی به خوردن غذاهای گرم و نیروبخش داشتیم، حالا که بهار آمده، مزاجمان معتدل و نیاز بدنمان به مصرف غذاهای سبک بیشتر احساس می شه.
اما بدن ما پیام دیگری هم صادر می کند. پیام مخابره شده حاکی از اثرات مصرف بیش از حد تنقلات و غذاهای ادویه دار و چرب و شور ایام عید است که انرژی منفی آن با اعتدال مزاجی مان در این فصل همخوانی نداشته و خودشو را به صورت سستی، رخوت، افزایش غلظت خون، رنگ پریدگی، کاهش اشتها، سوءهاضمه، خستگی، سردرد و تحریک پذیری و آلرژی نشان می دهد؛ و دلیل اصلی آن هم انباشته شدن مواد زائد در کبده که در صورت پاک سازی نشدن آن، جریان یکنواخت خون و انرژی به قسمت های مختلف بدنمان مختل می شه و تا زمانی که این سموم از کبدمون پاک نشه، دریافت غذای بیشتر هرچند هم که مغذی باشند، مخل سلامت ماست و اگر هم بموقع اقدام نشود، پیامدهای بعدی اون بصورت جوش های زیر پوستی، کورک ها و دمل های چرکی، خارش ها و حساسیت های پوستی نمایان میشه. بنابراین با توجه به این که بدنمان نیاز دارد در این فصل سموم و فضولات را از خود دفع کند، از غذاهای سبک و زودهضم باید استفاده کنید.

توصیه هایی برای رژیم غذایی بهاری

این فصل هم مثل فصل های دیگه، میوه ها و سبزیجات خاص خودش رو داره و چه بهتره که در این فصل از این مواد برای تهیه ی غذا استفاده کنیم. سبک ترین رژیم غذایی در طی سال را باید در فصل بهار داشته باشیم، بنابراین فصل بهار با روزه های سبک و کوتاه مدت در نیمه‌های فروردین میتونه زمان مناسبی برای پاک‌سازی کبد و شروع رژیم کاهش وزن و رهایی از چربی‌های اضافه باشد.

با توجه به توضیحاتی که در بخش قبلی صحبت هامون داشتیم، سعی کنید از غذاهای سردی بخش مثل، انواع ماهی و میگو، خوراک ها و خورش های سبزی دار، و بخصوص آش استفاده کنید. آش جو، آش آبغوره، آش دوغ، آش ماست، آش آلو، آش گوجه سبز و آش تمبرهندی از جمله غذاهای سبک، خنک و ملینی است که تمیز کننده کبد هستند و سموم را از طریق افزایش مدفوع و ادرار دفع می کنند و چربی، قند و فشار خون بالا را کاهش می دهند و از همه مهم تر اثرات رنج آور گرمی خوراکی ها رو، خنثی می کند.

در مورد میوه ها می تونید، میوه ها را در حجم کم و به دفعات در طول روز مصرف کنید تا بدن فرصت کافی برای جذب ریزمغذی ها و دفع سموم داشته باشد. میوه هایی مثل خیار، گوجه سبز و آلو که طبع سردی دارند، و دفع کننده سموم کبد هستند.

سبزیجات سبز برگ هم مثل، کلم، کرفس، کاهو و سبزی های کوهی به دلیل فیبر بالا، یبوست ناشی از مصرف تنقلات نوروزی را دفع می کنند، و آب بدن را تامین و از همه مهمتر اشتها را کنترل می کند. در ضمن عرقیجاتی مثل کاسنی و شاتره شست وشو دهنده کبد و تصفیه کننده خون هستند.

و نهایتا با توجه به این که در ایام نوروز افراد بیشتر استراحت می کنند و رفتن به باشگاه های ورزشی رو تعطیل می کنند، کاهش فعالیت های بدنی موجب رخوت و سستی می شه. بنابراین توصیه می شه با خانواده همراه بشید و به مناطق کوهستانی و تفریحی برید و علاوه بر لذت بردن از زیبایی های طبیعت، یکی دو ساعت پیاده روی کنید تا خون در بدنتان به جریان دربیاد و با اکسیژن گیری بیشتر، حس شادابی و سرزندگی در شما ایجاد شود.

من علیرضا ازاد مطمئنم با این آگاهی هایی که الان در اختیار تون گذاشتیم، بهتر می تونید سبک زندگی این فصل تون رو ارتقاءبدید و با مدیریت کردن بدن تون، از شادی لحظه های ناب زندگی بیشتر بهره ببرید. به قول سهراب:

زندگی، پنجره ای باز، به دنیای وجود
تا که این پنجره باز است، جهانی با ماست
آسمان، نور، خدا، عشق، سعادت با ماست
فرصت بازی این پنجره را دریابیم
در نبندیم به نور، در نبندیم به آرامش پر مهر نسیم

سالم و تندرست باشید. زندگی به کامتون شیریت تر از عسل باشه…. خدا نگهدار

تغيير در رژيم غذايي آلرژي فصل بهار را كاهش مي دهد

تغییر صحیح در رژیم غذایی می تواند در بهبود حملات آلرژی ها موثر باشد.بهار با گرمتر شدن هوا می تواند
فصلی آزاردهنده و ناخوشایند برای بسیاری از افراد مبتلابه آلرژی باشد.اگر شما یا کسی از دوستان و
بستگانتان با فرا رسیدن این فصل با مشکلاتی چون عطسه زیاد، خارش چشم، تنگی تنفس، سوزش و
خارش پوست و سایر علائم حساسیت مواجه هستید، باید بدانید که علت این مشکلات و یا تشدید شدن
آنها می تواند عادات تغذیه ای نامتعادل باشد. به همین دلیل یک تغذیه مناسب می تواند تغییر چشمگیری
در این زمینه ایجاد کند.بعلاوه مصرف برخی از مکمل های تغذیه ای خاص نیز می تواند به مبتلایان به آلرژی
کمک کند. بویژه ویتامین3 D می تواند التهاب را کاهش دهد یا ویتامین C از استرس وارد به بدن بر اثر آلرژی
های می کاهد. ویتامین A نیز به عملکرد مناسب مخاط بدن کمک می کند و ویتامین B12 مانع از فعالیت
باکتری های حساسیت زا در روده می شود. مصرف پياز و سير موجب افزايش قدرت سيستم ايمني بدن
مي شود و مصرف آن از آلرژي هاي فصل بهار پيشگيري مي كند.پياز به علت داشتن ماده اي به نام
كوئرستين مانند يك ضد آلرژي عمل مي كند و خوردن مرتب آن به افرادي كه به گرده گياهان در فصل بهار
حساسيت دارند، كمك فراواني مي كند. سير نيز تقويت كننده بسيار قوي سيستم ايمني بدن است و به
عنوان يك ماده غذايي ضدباكتري، ضد ويروس و سرطان موجب افزايش قدرت سيستم ايمني بدن مي
شود. اين سبزي با افزايش لنفوسيت هايT و ماكروفاژها، عوامل و ابزارهاي جنگي سيستم دفاعي را
تقويت مي كند.
در بين ديگر سبزي هاي ديگر هويج، اسفناج و ساير سبزي هاي رنگي حاوي بتاكاروتن، سيستم ايمني
بدن را تقويت و از بروز حساسيت هاي فصلي جلوگيري مي كنند و به طور كلي افرادي كه بيشتر
گياهخواري مي كنند، سيستم ايمني قوي تري دارند. در هر صورت بايد با تغذيه مناسب از بروز آلرژي فصل
بهارجلوگيري نمود.
از سوي ديگر، مصرف گوشت بيش از آنچه كه سابقا تصور مي شد، خطر ابتلابه واكنش آلرژيك (واكنش
آلرژيك شديد) را به همراه دارد. محققان با مطالعه بر60 بيمار مبتلابه واكنش هاي آلرژيك شديد دريافتند،
تركيبي موجود در گوشت موسوم بهIgE واكنش آلرژيك منشاء اصلي بروز اين واكنش ها مي باشد.

 

تولید و پخش در رادیو بدن

منبع مدیریت استراتژیک بدن

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

  1. سلام و خسته نباشید عیدتون مبارک .تمام مطالبی که در مورد رژیم بهار فرمودید کاملا صحیح می باشد ولی به این ترتیب بدن سردی می کنه که خودش باعث رخوت و سستی می شه .راهنمایی‌کنید ممنون می شم

    1. دورود بر شما
      سپاسگزارم خانم یاوری عزیز
      همانطور که مطلع هستید هر ماده غذایی که سردی باشد
      یک مصلح دارد. بعنوان مثال حلیم گندم سردی می باشد و دارچین بعنوان مصلح در کنارش مصرفش می شود…
      از این مصلح ها در فرهنگ غذایی ما زیاد است که مطمئنا شما بانوی اشپز ایرانی از آنها زیاد استفاده می کنید.
      سالم و تندرست باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا