سوپ دال عدس و هویج
دوستان عزیزم سلام
امیدوارم که هفته خوبی رو گذرونده باشید و آخر هفته خوبی رو برای شما آرزومندم
اگر خوراکهای تند رو دوست دارید ، امروز میخوام طرز تهیه یک نوع سوپ که تند هست و مربوط به آمریکای لاتین هست رو به شما عزیزان آموزش بدم
نام این خوراک سوپ دال عدس و هویج ادویه دار هست
امیدوارم که شما هم به اندازه من از تهیه و خوردن این سوپ لذت ببرید
کالری 238 کیلو کالری
چربی 7 گرم
کربوهیدرات 1گرم
فیبر 5گرم
پروتین 11 گرم
طرز تهیه سوپ دال عدس و هویج
مواد لازم:
2 قاشق خوراک خوری دانه زیره سبز
به میزان دلخواه فلفل چیلی
2 قاشق خوراک خوری روغن زیتون
600 گرم هویج (شسته شده و درشت رنده شده)
140 گرم دال عدس
1 لیتر آب داغ (که در آن یک عدد عصاره سبزیجات حل شده باشد ، در صورت تمایل میتوانید تعداد بیشتری استاک استفاده کنید)
125 گرم شیر
مقداری ماست و نان جهت سرو
طرز تهیه:
اول ماهیتابه را روی آتش تیز گذاشته و پس از گرم شدن دانه زیره و فلفل چیلی را به مدت 1 دقیقه تفت میدهیم
بعد از اینکه بوی زیره و فلفل به مشام رسید بوسیله قاشق نصف زیره و فلفل تفت داده شده را جدا میکنیم و به کناری میگذاریم
پس از آن بقیه مواد یعنی آب همراه با عصاره ، هویج ، دال عدس و شیر را اضافه میکنیم و میگذاریم تا جوش بیاید
مواد سوپمان را به مدت 15 دقیقه میگذاریم تا جوش بخورد و بعد چک میکنیم که عدس هم متورم و نرم شده باشد
سوپمان را بوسیله گوشتکوب برقی یا مخلوط کن قوی صاف و یکدست میکنیم(البته این موضوع سلیقه ای است و شما میتوانید به صلاحدید خودتان این کار را انجام ندهید)
پس از آن سوپ را سرو نموده و با ماست ، سبزیجات و زیره و فلفل تفت داده ای که جدا کرده بودیم تزیین میکنیم
نوش جان
گردآورنده
محمد علی مومن زاد