مقاله

سوپ دال عدس و هویج

دوستان عزیزم سلام
امیدوارم که هفته خوبی رو گذرونده باشید و آخر هفته خوبی رو برای شما آرزومندم
اگر خوراکهای تند رو دوست دارید ، امروز میخوام طرز تهیه یک نوع سوپ که تند هست و مربوط به آمریکای لاتین هست رو به شما عزیزان آموزش بدم
نام این خوراک سوپ دال عدس و هویج ادویه دار هست
امیدوارم که شما هم به اندازه من از تهیه و خوردن این سوپ لذت ببرید

کالری 238 کیلو کالری
چربی 7 گرم
کربوهیدرات 1گرم
فیبر 5گرم
پروتین 11 گرم

طرز تهیه سوپ دال عدس و هویج

مواد لازم:

2 قاشق خوراک خوری دانه زیره سبز
به میزان دلخواه فلفل چیلی
2 قاشق خوراک خوری روغن زیتون
600 گرم هویج (شسته شده و درشت رنده شده)
140 گرم دال عدس
1 لیتر آب داغ (که در آن یک عدد عصاره سبزیجات حل شده باشد ، در صورت تمایل میتوانید تعداد بیشتری استاک استفاده کنید)
125 گرم شیر
مقداری ماست و نان جهت سرو

طرز تهیه:

اول ماهیتابه را روی آتش تیز گذاشته و پس از گرم شدن دانه زیره و فلفل چیلی را به مدت 1 دقیقه تفت میدهیم
بعد از اینکه بوی زیره و فلفل به مشام رسید بوسیله قاشق نصف زیره و فلفل تفت داده شده را جدا میکنیم و به کناری میگذاریم
پس از آن بقیه مواد یعنی آب همراه با عصاره ، هویج ، دال عدس و شیر را اضافه میکنیم و میگذاریم تا جوش بیاید
مواد سوپمان را به مدت 15 دقیقه میگذاریم تا جوش بخورد و بعد چک میکنیم که عدس هم متورم و نرم شده باشد
سوپمان را بوسیله گوشتکوب برقی یا مخلوط کن قوی صاف و یکدست میکنیم(البته این موضوع سلیقه ای است و شما میتوانید به صلاحدید خودتان این کار را انجام ندهید)
پس از آن سوپ را سرو نموده و با ماست ، سبزیجات و زیره و فلفل تفت داده ای که جدا کرده بودیم تزیین میکنیم
نوش جان
گردآورنده
محمد علی مومن زاد

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا