مقاله

طریقه طبخ سوپ نخود

با سلام خدمت شما عزیزان و عرض تبریک به مناسبت میلاد مولای متقیان حضرت علی (ع) و تبریک و شاد باش روز پدر، امروز قصد دارم که طریقه طبخ سوپ نخود رو به شما عزیزان آموزش بدم
زمان طبخ این سوپ حدود 30 دقیقه هست ، طبخ این سوپ بسیار آسان هست و برای سلامتی مفیده

طریقه طبخ سوپ نخود

مواد لازم:

1 قاشق خوراک خوری روغن زیتون
1 عدد پیاز متوسط خرد شده (ترجیحا نگینی متوسط)
2 شاخه کرفس خرد شده
2 قاشق چایخوری زیره سیاه (البته میتونید مقدارش رو بنا به سلیقه کم یا زیاد بفرمائید)
3 عدد عصاره سبزیجات حل شده در 600 میلی لیتر آب جوش
400 گرم سیر خرد شده همراه با سیر(میتوانید یک یا دو عدد سیر را به همراه گوجه فرنگی ها خرد کنید)
400 گرم نخود پخته(که البته میتوانید قبلاً بپزید و یا کنسرو آن را تهیه بفرمایید)
100 گرم باقالا تازه
2 قاشق خوراک خوری آب لیموترش تازه
مقدار کمی جعفری برای زمان سرو

طرز تهیه:

ابتدا روغن را در یک قابلمه بزرگ رو حرارت ملایم میریزیم و پس از گرم شدن روغن پیاز و کرفس را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کمی نرم شود سپس زیره را اضافه میکنیم
حرارت را زیاد میکنیم سپس استاک سبزیجات زا در آب جوش حل کرده ایم را به آن اضافه میکنیم
بعد از آن گوجه فرنگی و نخود را به آن اضافه میکنیم و کمی فلفل سیاه میزینم و حدود 10 دقیقه میگزاریم تا جوش بخورد
پس از آن باقلا و آب لیمو را اضافه میکنیم و میگزاریم برای پنج دقیقه دیگر جوش بخورد
پس از پنج دقیقه مزه سوپ را میچشیم اگر از لحاظ شوری مناسب بود سوپمان را همراه با جعفری برای تزئین سرو میکنیم
نوش جان

تهیه کننده: محمد علی مومن زاد
مدرس و طراح آشپزی

تهیه کننده: محمد علی مومن زاد
مدرس و طراح آشپزی

تهیه کننده: محمد علی مومن زاد
مدرس و طراح آشپزی

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا