طرز تهیه یک نوع کرپ رژیمی
طرز تهیه یک نوع کرپ رژیمی
با سلام خدمت همه عزیزان
امیدوارم که از تعطیلات نوروز لذت کافی رو برده باشید
امروز میخوام طرز تهیه یک نوع کرپ رژیمی رو آموزش بدم که در هنگام رژیم گرفتن برای لاغری، خودتون رو از خوردن محروم نکنید. ضمن اینکه این کرپ، یکمی شبیه خاگینه هست و سریع و ساده درست میشه
امیدوارم که لذت ببرید.
مواد لازم: برای یک نفر
1 عدد تخم مرغ
2 قاشق خوراک خوری آرد
2 قاشق خوراک خوری آب
1 عدد توت فرنگی متوسط
3/1 موز
طرز تهیه:
قبل شروع میخوام توضیح بدم که این مقدار مواد اولیه فقط برای یک نفر هست و شما میتونید مقدارش رو بنا به تعداد نفرات بیشتر کنید خوب بریم سراغ طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ و آرد و آب رو باهم به خوبی میکس میکنیم که میتونید برای میکس کردن از میکسر و یا گوشتکوب برقی هم استفاده کنید(نکته این سس غلیظ است)
وقتی خوب و کامل مخلوط شد اون رو به کنار میگذارید و بعد 3/1 موز رو به حلقه حلقه کاملا نازک میبرید و توت فرنگی رو میتونید به صورت نگینی ریز خرد کنید
یک ماهیتابه متوسط رو روی حرارت ملایم قرار میدید ، وقتی کمی گرم شد کره رو به شکل زیر روی ماهیتابه میمالیم تا سزح ماهیتابه کمی به کره آب شده آغشته بشه
سپس سس میکس شده رو به آرومی و به مقداری که فقط یک لایه نازک و تاکید میکنم یک لایه کاملا نازک به اندازه که که فقط کف ماهیتابه رو بپوشونه میریزم البته باید ماهیتابه رو در هنگام ریختن سس کمی حرکت بدیم تا سس به خوبی کف ماهیتابه پهن بشه
پس از آن وقتی روی حرارت ملایم که سس خوب خودش رو گرفت با یک کفگیر تخت شروع به بالا آرودن گرپ جهت پخت طرف دیگر میکنم(البته شاید برای دفعات اول و دوم شاید کمی سخت باشه و به خوبی نتونید این کار رو انجام بدید یا اینکه ضخامت کرپ شما کمی زیاد باشه که کمی مشکل براتون درست میکنه که البته با کمی تمرین درست میشه)
بعد از اینکه گرفت دیگه گرپ هم برشته و خوب پخته شد(که با حرارت ملایم یکی دو دقیقه بیشتر طول نمیکشه) اون رو از ماهیتابه خارج میکنیم تا کمی خنک بشه
بعد از خنک شدن کرپ موز و توت فرنگی رو وسط کرپ میریزیم و با دست صاف میکنیم تا یکدست بشه بعد به صورت زیر تا میزنیم.
لازم به ذکر هست که شما میتونید که مقدار بیشتری از این کرپ درست کنید(البته بدون توت فرنگی و موز داخلش،به صورت ورقه ای داخل فویل یا ظرف) و درون یخچال به مدت چند رو نگهداری کنید و میل بفرمایید
نوش جان
نویسنده:
محمد علی مومن زاد
طراح و مدرس آشپزی