مقاله

تهیه سوپ با جلبک

آشپزی با جلبک در قالب سوپ میسو

چندی پیش مقاله ایی در خصوص فواید بیشمار جلبک این ماده غذایی که لقب پادشاه غذاها را دارد، در سایت قرار دادیم. ضمن اینکه خیلی مورد علاقه مخاطبین سایت قرار گرفت، درخواست طرز استفاده از این ابر غذا را در برنامه روزانه خود، مطابق با سلیقه ایرانی داشتند؛ که با تلاش آقای محمد علی مومن زاد آشپز خلاق مجموعه، دستور پخت آن تهیه گردید که درادامه به شما معذرفی می گردد:

سلام
وقت بخیر
محمدعلی مومن زاد هستم. آشپز و مدرس طراحی غذاهای نوین
امروز قصد دارم که طرز تهیه یک مدل سوپ  رژیمی و بسیار مقوی برای سلامتی رو بهتون آموزش بدم
نام این سوپ ، میسو هست و یک سوپ ژاپنیه، همانطور که می دونید ژاپنی ها خوراک های بسیار سالمی تهیه و مصرف می کنند
زمان تهیه این سوپ حدود 10 دقیقه هست و بسیار ساده تهیه میشه البته ممکنه تهیه مواد اولیه کمی شما رو به زحمت بندازه
در این سوپ عالی، از جلبک و توفو استفاده میشه که هر دو از بهترین منابع غذایی هستند

مواد اولیه جهت تهیه سوپ میسو

*- 8 فنجان کوچک آب
*- 1/4 قاشق چایخوری عصاره مرغ(که مارک کنور یا مگی باشه بهتره) البته لازم به ذکر هست که در دستور غذای اصلی از ماده ای به نام داشی نام برده که به دلیل کم بودن ترجیح دادم که از عصاره مرغ استفاده بفرمایید(تصویر زیر)

1

*- 1/4 فنجان رب میسو که این هم به دلیل کمبود میتوانید از رب گوجه به همراه سویا سس استفاده بفرمایید(تصویر زیر رب میسو)

3

*- 1/5 قاشق غذا خوری جلبک خشک شده (که باید قبل از طبخ خیسانده شده باشد) در مورد جلبک شما باید یا ژاپنی و یا کره ای تهیه بفرمایید دقت کنید که نوع چینی رو تهیه نفرمایید(تصویر زیر جلبک خشک شده)

2

*- 2/1 فنجان توفو خرد شده به صورت حبه قند

4

*- 2 قاشق غذا خوری پیاز خرد شده

طریقه طبخ:

اول آب را در یک قابلمه به جوش آورید آب که جوش آمد شعله حرارت را کم نموده سپس پودر استاک مرغ رو به آب جوش اضافه کرده هم میزنیم تا حل شود(البته برای خوش طعم شدن میتوانید به همراه استاک مرغ از استاک سبزیجات هم استفاده نمایید)
سپس توفو رو اضافه میکنیم
جلبک خیسانده در آب را به قابلمه اضافه نموده و حدود 2 دقیق میگزاریم جوش بخورد
پس از 2 دقیقه رب گوجه و سس سویا را (به جای رب میسو) به خوراک اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا به خوبی مخلوط شود در صورتی که دسترسی به رب میسو دارید حتما تهیه و در این خوراک استفاده بفرمایید
و در آخر پیاز اضافه شده و به مدت 1 دقیقه جوش بخورد و بعد از آن سرو نمایید البته میتونید به جای پیاز از پیازچه هم استفاده کنید
نکته: به خاطر مواد اولیه استفاده در این سوپ دارای بو و طعم خاصی هست که ممکنه با ذايقه ایرونی ما همخوانی نداشته باشد وقتی کار پخت سوپ به پایان رسید لطفا قبل از سرو بچشید (که تقریبا مطمین هستم که اکثر شما این کار رو میکنید) و در صورت نپسندیدن مزه کمی ادویه اضافه کنید

نوش جان

تهیه کننده: محمد علی مومن زاد

مدرس و طراح آشپزی

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا