مقاله

پنجگانه تبتی راز قدیمی جوانی

مقدمه

علم و خرد از ازل بوده و هست. و در واقع راز نیست. وقتی چیزی ( پنجگانه تبتی راز قدیمی جوانی) کشف می شود، دیگر تا ابد باقی می ماند. اگر ما به آن دسترسی نداریم شاید بخاطر اینکه در موردش چیزی نمی دانستیم. چون تلاشی برای یافتن آن نکرده ایم.
جالب این جاست که با وجود علم مدرن و فن آوری جدید که می تواند تمام نیازها و خواسته هایمان را تامین کند، زمانی هایی هست که انسان ها متوجه می شوند که علم پیشرفته، راه حلی برای بحرانی که با آن روبرو هستند، ارائه نمی دهد.
آن جاست که به دنبال پیدا کردن یک راه حل موثر از تعلیمات استادان قدیمی می گردند. به عبارتی دیگر ارزش ها و اولویت ها یشان دستخوش تغییر می شود و متوجه راز زندگی می شوند.
بعنوان نمونه انسان ها، زمانی که با بیماری سختی روبرو می شوند،  سه ویژگی خاص در وجودشان پیدا می شوند. آنها عبارتند از:

  1. روحیه ای جنگجو
  2. اشتیاقی برای یادگیری
  3. قدرتی برای تغییر و ابتکار معنوی

همانطور که مهاتما گاندی گفته، یک فرد سالم سه خصلت عمده دارد:

  1. عملکرد
  2. عقل و خرد
  3. عشق و ایمان

به زبانی دیگر او همان چیزهایی را گفت، که انسان ها، سال ها طول کشید تا به آنها برسند. در واقع عمر طولانی هدف نیست، بلکه شیوه زندگی و پیدا کردن راه هایی برای لذت بردن از آن مهم است.

در اين مقاله به شما ايده‌ها، تکنيک‌ها و روش‌های خردمندانه‌ای ارائه مي‌شود که مي‌توانند شما را قدرتمند‌تر کنند،‌ بر سلامتي‌تان بيفزايند، لذت‌تان از زندگی را افزايش دهند و باعث طولانی‌تر شدن عمرتان شوند

بدن دارای هفت مرکز انرژی است که در زبان انگلیسی Vortexes نامیده می شوند ولی به زبان هندو چاکرا می کویند. این مراکز، حوزه های قدرتمند انرژی هستند با وجودی که واقعی هستند اما قابل روئیت نیستند. این هفت چاکرا در سیستم بدن، غدد درون ریز را کنترل می کنند و در عوض این غدد درون ریز، تمام عملکردهای مختلف بدن از جمله روند پیری را تنظیم می کنند.

هفت چاکرا عبارتند از:

  • چاکرای اول: در پایین ستون فقرات
  • چاکرای دوم: در زیز ناف، پایین شکم
  • چاکرای سوم: بالای ناف و زیر سینه
  • چاکرای چهارم: در ناحیه جناق سینه
  • چاکرای پنجم: در ناحیه گلو
  • چاکرای ششم: در پیشانی و بین دو ابرو
  • چاکرای هفتم: در بالای سر و کف سر قرار دارد.

در یک بدن سالم، هر کدام از این چاکراها با سرعت زیادی می چرخند و موجب انرژی حیاتی زندگی به نام انرژی اتری می شوند. اگر یک یا چند تا از این چاکراه کند حرکت کنند جریان انرژی مسدود می شود که می تواند عامل روند پیری باشد. این چاکراهای در حال چرخش در فرد سالم، از جسم به طرف بالا، گسترش می یابند، اما در فرد پیر و ضعیف و بیمار، به ندرت به این سطح می رسند.

سریع ترین روش برای باز یافتن جوانی، سلامتی و شور و نشاط، این است که این مراکز انرژی بطور طبیعی شروع به گردش کنند. پنج تمرین ساده وجود دارد که انجام این کار را میسر می کنند. هر کدام از آنها به تنهایی مفید است اما برای رسیدن به بهترین نتیجه، انجام هر پنج تمرین لازم است. این پنج تمرین، در اصل تمرینات را، مناسک لاما ها تبتی می نامند. در ادامه، شکل ظاهری هر یک از این پنج تمرین را مشاهد می نمایید:

تمرین اول پنجگانه تبتی
تمرین اول پنجگانه تبتی
تمرین دوم پنجگانه تبتی
تمرین دوم پنجگانه تبتی
تمرین دوم پنجگانه تبتی
تمرین دوم پنجگانه تبتی
تمرین سوم پنجگانه تبتی
تمرین سوم پنجگانه تبتی
تمرین چهارم پنجگانه تبتی
تمرین چهارم پنجگانه تبتی
تمرین پنجم پنجگانه تبتی
تمرین پنجم پنجگانه تبتی

 

 

بطور کلی این پنج تمرین برای هدف روشن توانبخش و برگرداندن طراوت و شادابی جوانی به بدن است. انجام هر پنج تمرین ده الی بیست دقیقه زمان می برد و با انجام هر روزه ی تمرینات می توانید شاهد نتایج مثبت باشید. احساس جوانی به شما کمک می کند تا روش نگرش به خودتان را تغییر دهید. منبع چشمه جوانی، خود شما هستید. شما می توانید چرخه زندگی را در بدن تان فعال سازید و منتظر رسیدن مرگ نباشید. هم اکنون زندگی را از سر گرفته و روند جوانی را به حرکت در آورید.

 

 

 

نویسنده: علیرضا آزاد

مشاور ارشد استراتژیک مدیریت بدن

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا