شما آن چیزی هستید، که می خورید
شما آن چیزی هستید، که می خورید _ هر 25 روز یک بار پوست شما جایگزین میشود، به همین ترتیب هر 5 سال کبد و هر 10 سال استخوان های شما. بدن شما این سلول ها را از مواد غذایی که دریافت می کنید، می سازد. پس بنا بر یک ضرب المثل انگلیسی: شما آن چیزی هستید که می خورید.
دوست دارید از چه چیزی ساخته شوید؟ حق انتخاب با خودتان است… اما نکته اساسی اینجاست که عدم دقت در انتخاب موادغذایی که می خورید، می تواند به سلامتی شما آسیب بزند و این مهمترین موضوعی است که باید به آن توجه کنید. مهتمرین گام در سلامتی و تناسب اندام، تغذیه است. درک کنید که غذا چگونه بر تندرستی و آرامش شما اثر می گذارد. غذا تاثیر عمیق و باور نکردنی در وضعیت بدنی، ذهنی و عاطفی می گذارد. با خوردن غذاهای خوب و سالم و دارای کیفیت بالا، یکی از آسان ترین و موئثرترین راه های خلق زندگی بهتر است.
تغذیه شما آن چیزی هستید، که می خورید
پس قبل از اقدام به گرفتن هر گونه رژیم، ابتدا با رفرنس های غذایی آشنا شوید تا مطمئن شوید سوختی را که بعنوان غذا به بدن میرسانید با کیفیت و حاوی مواد مغذی باشد تا بر جنبه های مختلف زندگی ما اثر خوبی بگذارد.
غذای خوب غذای بد
غذای آلی ( مغذی) غذای غیر آلی (غیر مغذی)
غذای فرآوری نشده (ارگانیک) غذای فرآوری نشده (ژنتیک)
کربوهیدرات پیچیده ( دیر جذب) کربوهیدرات ساده ( زود جذب)
پروتیین مفید پروتیین مضر
چربی اشباع نشده چربی اشباع شده ( ترانس – هیدروژنه)
بدن خود را بشناسیم
لازم نیست همیشه به متخصص مراجعه کنید تا تشخیص دهد کجای برنامه غذایی تان اشتباه است. نشانه های بسیار ساده های وجود دارند که آگر آنها را در بدنتان دنبال کنید، به شما هر آچه را که نیاز دارید درباره بدنتان بدانید؛ خواهند گفت. متداول ترین نشانه های بدنی شما آن چیزی هستید، که می خورید عبارتند از:
زبان _ پرزهای، ترک ها نشانه ضعف معده، دندانه دندانه شدن دور ان نشانه نارسای طحال، سوزش زبان نشانه عدم شیره گوارشی در معده، آفت ها و زخم ها نشانه کمبود آهن و ویتامین ب 6، پوشش سفید روی زبان نشانه وجود موکوس یا نبود باکتری های مفید، قرمزی نوک زبان دلالت بر تشویش عاطفی یا احساسی دارد.
سر _ شوره پوست سر بعلت کمبود اسیدهای چرب ضروری یا سلنیوم میباشد.
گوش _ ترک پشت لاله نشانهکمبود زینک است و تراوش مایعات داخل گوش بعلت کمبود اسیدهای چرب ضروری است.
ناخنلب پریدگی و شکنندگی ناخن نشان دهنده آن است که کبد شما به کمک نیاز دارد، لکه های سفید و پوسته شده دور ناخن نشانه کمبود زینک ( روی ) می باشد
چشم _ تیرگی زیر چشم اغلب نشانه آلرژی های غذایی و ضعف احتمالی کلیه هاست، رنگ پریدگی داخل پلک پایینی علامت کم خونی است.
لب _ ترک گوشه های دهان یکی از نشانه های کمبود ویتامین ب2 است، پف لب پایین نشانه رکود دستگاه گوارش یا یبوست است.
صورت رگ های نزدیک به سطح پوست روی گونه ها نشانه کمبود آنزیم گوارش است.جوش پیشانی نشانه ناحیه روده جوش روی گونه ناحیه ریه ها، بینی نشانه ناحیه قلب، چانه نشانه ناحیه کلیوی می باشد.
قفسه سینه جوش ها نشانه ناحیه ریوی و قلبی است
پشت سرشانه جوش ها نشان دهنده ناحیه ریویاست
بازو جوش های ریز نشانه کمبود ویتامیت ب 12 می باشد.
ران جوش های قرمز روی راننشانه کمبود احتمالی ویتامین آ است.
زانو _ سوزش در محا اتصال کشکک ممکن است به دلیل کمبود مواد معئنی و منیرال ها باشد.
ساق پا گرفتگی ها ناشی از کمبود کلسیم یا منیزیم باشد، رگ های واریسی نشان دهنده کمبود مواد مغزی یا پر خونی کبد ( همورویید ) است.
پاشنه ترک کف پا نشان دهنده افزایش احتمالی مخمر در بدن شماست.
ادرار خستگی مثانه، تکرار ادرار، دفع سخت ادرار(شاش بند)، ادرار تیره نشانه مصرف غذاهای مرطوب و اسیدی که موجب تکثیر باکتری میشود و همچنین خواب الودگی و تنبلی و صدای وزوز در سر است.
شکم _ نفخ معده، جمع شدن گاز و اسیدی شدن معده
مدفوع مدفوع چرب نشانه عدمتعادل کبد ، بسیار بدبو نشانه کندی حرکت غذا، چسبنده نشانه فاقد فیبر بودن و وجود مقدار بسیاری موکوس، رنگ روشن یا زرد اشکال در هضم غذا، تکه تکه نشانه کبد پرخون، ریز ریز نازک نشانه کمک اضطراری به روده بزرگ، شل و روان به غیر از اسهال، نشانه ضعف عملکرد طحال است
خارش معقد وجود کرم یا انگل، حساسیت غذایی، همورویید( کبد پر خونی)، کورک یا بواسیر…
بیشتر بخورید، نه کمتر…!!!
این عبارت به این معناست که از منابع غذایی متنوع زیادی استفاده کنید. فهرست غذایی برنامه فراوانی عبارتست از:
سبزی های سبز برگ
اسفناج، برگ چغندرف ریواس، کرفس، کلم پیچ، کاهو، گیشنیز و جعفری و شاهی
میوه های تازه
کشمش بی دانه (مویز )،انگور، شاتوت، تمشک، ذغال اخته، توت فرنگی، ازگیل ژاپنیف انجیرف گریپ فروت، کیوی، پاپایا، آلوئه ورا، آواکادو،…
صیفی جات
مارچوبه، کنگر، آوااکادو، بروکلی، کلم قمری دکمه ای پیچ، چغندر ، شلغم، هویج، کدو حلوایی
سبزی های دریایی
جلبک، کمبو، آگار، واکامه…
پروتیین های دریایی
ماهی، میگو،
مغز های خام
بادام، بادام هندی،بادام زمینی، فندق، گردو، پسته، تخم کدو تنبل وآفتابگردان و کتان، کنجد
ادویه جات
دارچین، هل، زعفران، زنجبیل، آویشن، مرزنجوش
غلات و حبوبات
گندم و جو دوسر، برنج سبوس دار، چاودار، گل تاج خروس، سویا
لوبیا سفید وادزوکی ژاپنی، عدس، لپه باقالا، نخود فرنگی، پینتو
دم نوش های گیاهی و دارویی
بابونه، رزیانه، گزنه، بادرنجوبه، گل گاوزبان، چای سبز، شیرین بیان
پنج مشکل اکثر انسان ها
- موانع کاهش وزن و چربی اضافه
پرخوری
اشتهای کاذب به مواد قندی
عدم تعادل لنسولین
عدم تحمل گرسنگی
پرهیز غذایی مزمن
تیرویید و متابولیسم
- خستگی همیشگی در اکثر اوقات
ضعف عملکرد غدد فوق کلیوی
سوخت و ساز ضعیف
کمبود مواد مغذی و منیرال ها و ویتامین ها
غذاهای انرژی زا
- ناراحتی های گوارشی روده و معده
یبوست
نفخ و گاز
تحریک پذیری روده اسهال و گرفتگی
سوهاضمه
کبد چرب و پر کار و سنگ صفرا
- استرس و اضطراب و تنش
نگرانی
جنگ و گریز ترس
نابسامانی های هورمونی
غذاهای تنش زا
تقویت کننده سیستم ایمنی
- اختلات قاعدگی و هورمونی
مشکلات هورمونی
دوران یائسگی
سم زدایی
چرا سم زادیی می کنیم؟
بدن ما، مواد خارجی و سموم را به شکل ذخایر چربی حفظ می کند. بنابراین در بسیاری موارد، ممکن است بیش از 5/4 کیلو گرم مواد زاید و ناسالم سمی داشته باشند.
همانطور که گفتم بدن شما، برای محافظت خود از سموم زیان بخش، تا مدتی با آنها می جنگد و سموم را موکوس( خلط) و چربی به دام می اندازد. تا جلوی شروع واکنش های ایمنی بسیار شدید را بگیرد.اما بدن این کار را تا مدت محدودی انجام میدهد.سموم به تدریج و به ارامی وارد جریان خون می شوند و از غشاهای سلولی عبور می کنندف سوخت وساز سلول ها را مختل می کنند و باعث آسیب های بافتی می شوند.
روش های سم زدایی:
مواد غذایی
نفس عمیق
ورزش
آب نوشیدن
ماساژ سونا بخار
آب د رمانی
تنقیه
چگونه ظاهری شاداب و جذاب داشته باشیم
مراقبت های پوستی
مراقبت های مو
مراقبت از ناخن
ماساژ و لیفتینگ پوست
رفع خطوط و چین و چروک
درمان واریس سیاهرگی
داندان و لثه ها
مکمل های غذایی
نیروی جنسی
برنامه 7 روزه برای شروع تغییر شما آن چیزی هستید، که می خورید
این برنامه به شما کمک میکند تا از آن الهام بگیرید. قدم های اولیه برای ایجاد تغییرات را بردارید. صفحه 250
بیست نکته بسیار مهم شما آن چیزی هستید، که می خورید
صبح ها آب ولرم بنوشید.
معده تان را اندکی خیس کنید، نه این که به آن آب ببندید.
به آرامی بجوید
با آرامش غذا بخورید
نه خیلی داغف نه خیلی سرد
بشقاب خود را بیارایید
از غذاهای متنوع استفاده کنید
به ندای بدنتان گوش فرا دهید
آنزیم ها
صبحانه
شام سبک
کلم زیاد مصرف کنید
عصاره سبز بنوشید
گرو بندی غذایی
ماساژ کلیه ها
نرمش
کیسه کشیدن
برس پوست
زود خوابیدن
مدیتیشن
ابر غذاها برای ابر بدن
سبز جلبک ها غنی ترین منبع غذایی
زنبوری عسل محصولی با نام رولزرویس( گرده طلایی گل ها)، موم که از آن به نام آنتی بیوتیک طبیعی یاد میشود
گیاهی جنسینینگ آلوئه ورا مارچوبه گزنه اکیناسه
دریایی آرامه دالس نری واکامه هیجیکی کتانجک کمبو
برگی اسفناج برگ چغندر شاهی جعفری کاهو کلم
جمع بندی شما آن چیزی هستید، که می خورید
بیشتر اوقات چیزی در عمق وجود مانف ما را ا ز خوردن غذاهایواقعی باز می دارد. اگر چه می دانیم ف برای اینکه احساس خوبی داشته باشیم و ظاهری خوبی برخوردار باشیم، لازم است غذاهای سالم بخوریم جرا که حالا بخوبی میدانیم ” شما انچه هستید که می خورید”
وقتی به طبیعت نیروبخش انرزی پی می برید که ریشه تمام مشکلات وزنی، بیماری های گوارشی، خستگی های مزمن و بی حالی ها در آشفتگی انرژی است. هرگاه جریان انرژی مثبت به راه بیافتد، غذاهای خوبی انتخاب می کنید که شما را قوی و سالم نگه می دارد و اگر انرزی منفی به جریان بیفتد، انتخاب های غذایی ضعیف، شما را بدشکل و خسته می کند. در پایان به این نکته مهم اشاره میکنم که برای سلامت بودن، داشتن روحیه جوان و بدن سالم؛ باید شاد باشید و مثبت بایندیشید تا رضایتمندانه زندگی کنید. امیدوارم از مطالعه مقاله لذت برده باشید و با استفاده از اطلاعات آن به رشد توانایی های خودتان سرعت ببخشید.
استاد آزاد فوق العاده بود ، بنظر شما سوزش و گزگز وسط زبان و تلخی آن نشانه مشکل گوارشی ؟
سوزش زبان نشانه اینه که معده شما شیره گوارشی ندارد.
و با توجه به این نشانه احتمالا به ناراحتی گوارشی مبتلا شده اید.
راه هکار:
قرص اسید هیدروکلریک (HCI) مقدار شیره گوارشی را به تعادل میرسونه.
قبل از هر وعده غذا، یک قاشق چای خوری سرکه سیب بخورید.
روزی دو بار یک فنجان دم کرده گل قاصدک بنوشید.
استاد ممنون، مفید واقع شد
ممنون از شما
همراه گرامي هميشگي سايت
سالم و تندرست باشيد
ممنونم استاد اطلاعات بسیار مفید و جالبی بود
درود بر شما
هدف ما آگاهی بخشی در زمینه شناخت بدن می باشد
و خوشحالم که از اینکه مقاله مفید واقع شد. مستدام باشید.