مقاله

سوپ تند گوجه فرنگی

سوپ تند گوجه فرنگی

دوستان و همراهان عزیزم سلام
امیدوارم که در این ایام  گرم تابستان، سرشار از سلامتی و نشاط باشید خوراکی که امروز قصد آموزش اون رو دارم یک نوع سوپ هست به نام  سوپ تند گوجه فرنگی که با ماست و خیار همراه هست این سوپ مخصوص تابستان هست و امیدوارم که لذت ببرید.

جدول ارزش غذایی سوپ تند گوجه فرنگی:

کالری 221
چربی 11 گرم
کربوهیدرات 22 گرم
شکر 19 گرم
پروتین 7 گرم
نمک 0.8 گرم

مواد لازم سوپ تند گوجه فرنگی:

2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
2 عدد پیاز متوسط ریز خرد شده
1 عدد هویج متوسط خرد شده
3 عدد فلفل دلمه ای قرمز
3 حبه سیر اسلایس یا ورقه ورقه شده
1 عدد فلفل چیلی (که البته بستگی به ذائقه شما داره و شما میتونید استفاده نکنید یا کمتر استفاده کنید)
400 گرم گوجه فرنگی خرد شده
850 میلی لیتر آب یه همراه عصاره گوشت یا مرغ یا سبزیجات
4 قاشق غذا خوری ماست
1 عدد خیار متوسط رندیده و آب گرفته شده
مقداری برگ نعنا خرده شده

طرز تهیه سوپ تند گوجه فرنگی: 

در ابتدا روغن را درون یک قابلمه متوسط ریخته و پس از گرم شدن روغن ، پیاز ،هویج و فلفل دلمه ای را به آن اضافه میکنیم و به مدت 15 دقیقه میگزاریم تا به آرامی پخته و نرم شود. در مرحله بعد سیر و فلفل چیلی را (البته در مورد فلفل چیلی در صورت تمایل) اضافه نموده و به مدت 5 دقیقه میگزاریم تا نرم شوند. پس از آن گوجه فرنگی خرد شده و آب همراه با عصاره را به باقی مواد اولیه اضافه نموده و میگزاریم تا بجوش آمده و گوجه فرنگی ها کاملاً پخته شود
در زمان به جوش آمده سوپ خیار و ماست و نعنا را درون کاسه ای مجزا مخلوط میکنیم.

تزئین سوپ تند گوجه فرنگی

پس از به جوش آمدن و پخته شدن ، سوپ را درون یک مخلوط کن ریخته تا کاملاً حدیده شود. سوپ حدیده شده را درون ظرف ریخته و مقداری ماست روی آن میریزیم و به همراه ماست و خیار (همانند تصویر) سرو میکنیم.
نوش جان

گردآورنده
محمد علی مومن زاد

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫4 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا