مقاله

دستور پخت املت بروکلی

عرض سلام دارم خدمت شما دوستان و همراهان عزیز
امروز دستور یک صبحانه خوشمزه رو براتون آماده کردم به نام املت بروکلی که کلا 390 کیلو کالری هست
و میتونه یک صبحانه عالی برای بعد از ورزش صبح روز جمعه باشه
امیدوارم که از این املت مثل من لذت ببرید

مواد لازم برای پخت املت بروکلی:

1 فنجان کلم بروکلی خرد شده (البته میتونید بعد از خرد کردن اونها رو داخل یک کاسه کوچک بریزید و آب جوش اضافه کنید و بگذاری برای دقایقی بمونه تا نیم پز بشه و یکمقدار بوی کلم هم از بین بره)
2 عدد تخم مرغ (البته اگر تخم مرغها رو شب از یخچال بیرون بگذارید تا صبح هوای آشپزخونه رو بگیره بهتره)
2 قاشق خوراک خوری پنیر فتا
2 قاشق چای خوری شوید خشک شده
2 اسلایس نان چاودار

طرز تهیه و پخت املت بروکلی:

ابتدا ماهیتابه را روی آتش تیز ملایم قرار داده و مقدار کمی روغن کنجد میریزیم سپس بروکلی را که از آب جوش درآورده و داخل آبکش گذاشته ایم را به داخل ماهیتابه میریزیم و حدود 2 دقیقه میگذاریم تا کمی تفت داده شود (البته میتوانید برای بهتر و سریع تر پخته شدن روی ماهیتابه در بگذارید)
در همین حین که بروکلی در حال پختن هست تخم مرغ را در یک کاسه کوچک ریخته و بهم میزنیم تا زرده و سفیده مخلوط شود سپس پنیر فتا (که قبلا به تکه های کوچک تقسیم کرده ایم) و شوید خشک را به تخم مرغ ر کاسه اضافه نموده و خوب مخلوط میکنیم ودر صورت تمایل کمی نمک و فلفل میزنیم و پس از آن به بروکلی اضافه میکنیم (در صورت تمایل برای پخت کامل تر روی ماهیتابه در میگذاریم)
پس از حدود 2 الی 3 دقیقه املت رو با نان چاودار سرو میکنیم
نوش جان

 

مواد لازم برای پختاملت بروکلی:

1 فنجان کلم بروکلی خرد شده (البته میتونید بعد از خرد کردن اونها رو داخل یک کاسه کوچک بریزید و آب جوش اضافه کنید و بگذاری برای دقایقی بمونه تا نیم پز بشه و یکمقدار بوی کلم هم از بین بره)
2 عدد تخم مرغ (البته اگر تخم مرغها رو شب از یخچال بیرون بگذارید تا صبح هوای آشپزخونه رو بگیره بهتره)
2 قاشق خوراک خوری پنیر فتا
2 قاشق چای خوری شوید خشک شده
2 اسلایس نان چاودار

طرز تهیه و پخت املت بروکلی:

ابتدا ماهیتابه را روی آتش تیز ملایم قرار داده و مقدار کمی روغن کنجد میریزیم سپس بروکلی را که از آب جوش درآورده و داخل آبکش گذاشته ایم را به داخل ماهیتابه میریزیم و حدود 2 دقیقه میگذاریم تا کمی تفت داده شود (البته میتوانید برای بهتر و سریع تر پخته شدن روی ماهیتابه در بگذارید)
در همین حین که بروکلی در حال پختن هست تخم مرغ را در یک کاسه کوچک ریخته و بهم میزنیم تا زرده و سفیده مخلوط شود سپس پنیر فتا (که قبلا به تکه های کوچک تقسیم کرده ایم) و شوید خشک را به تخم مرغ ر کاسه اضافه نموده و خوب مخلوط میکنیم ودر صورت تمایل کمی نمک و فلفل میزنیم و پس از آن به بروکلی اضافه میکنیم (در صورت تمایل برای پخت کامل تر روی ماهیتابه در میگذاریم)
پس از حدود 2 الی 3 دقیقه املت رو با نان چاودار سرو میکنیم
نوش جان

تهیه کننده: محمد علی مومن زاد

مدرس و طراح آشپزی

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا