مقاله

دستور پخت املت بروکلی

عرض سلام دارم خدمت شما دوستان و همراهان عزیز
امروز دستور یک صبحانه خوشمزه رو براتون آماده کردم به نام املت بروکلی که کلا 390 کیلو کالری هست
و میتونه یک صبحانه عالی برای بعد از ورزش صبح روز جمعه باشه
امیدوارم که از این املت مثل من لذت ببرید

مواد لازم برای پخت املت بروکلی:

1 فنجان کلم بروکلی خرد شده (البته میتونید بعد از خرد کردن اونها رو داخل یک کاسه کوچک بریزید و آب جوش اضافه کنید و بگذاری برای دقایقی بمونه تا نیم پز بشه و یکمقدار بوی کلم هم از بین بره)
2 عدد تخم مرغ (البته اگر تخم مرغها رو شب از یخچال بیرون بگذارید تا صبح هوای آشپزخونه رو بگیره بهتره)
2 قاشق خوراک خوری پنیر فتا
2 قاشق چای خوری شوید خشک شده
2 اسلایس نان چاودار

طرز تهیه و پخت املت بروکلی:

ابتدا ماهیتابه را روی آتش تیز ملایم قرار داده و مقدار کمی روغن کنجد میریزیم سپس بروکلی را که از آب جوش درآورده و داخل آبکش گذاشته ایم را به داخل ماهیتابه میریزیم و حدود 2 دقیقه میگذاریم تا کمی تفت داده شود (البته میتوانید برای بهتر و سریع تر پخته شدن روی ماهیتابه در بگذارید)
در همین حین که بروکلی در حال پختن هست تخم مرغ را در یک کاسه کوچک ریخته و بهم میزنیم تا زرده و سفیده مخلوط شود سپس پنیر فتا (که قبلا به تکه های کوچک تقسیم کرده ایم) و شوید خشک را به تخم مرغ ر کاسه اضافه نموده و خوب مخلوط میکنیم ودر صورت تمایل کمی نمک و فلفل میزنیم و پس از آن به بروکلی اضافه میکنیم (در صورت تمایل برای پخت کامل تر روی ماهیتابه در میگذاریم)
پس از حدود 2 الی 3 دقیقه املت رو با نان چاودار سرو میکنیم
نوش جان

 

مواد لازم برای پختاملت بروکلی:

1 فنجان کلم بروکلی خرد شده (البته میتونید بعد از خرد کردن اونها رو داخل یک کاسه کوچک بریزید و آب جوش اضافه کنید و بگذاری برای دقایقی بمونه تا نیم پز بشه و یکمقدار بوی کلم هم از بین بره)
2 عدد تخم مرغ (البته اگر تخم مرغها رو شب از یخچال بیرون بگذارید تا صبح هوای آشپزخونه رو بگیره بهتره)
2 قاشق خوراک خوری پنیر فتا
2 قاشق چای خوری شوید خشک شده
2 اسلایس نان چاودار

طرز تهیه و پخت املت بروکلی:

ابتدا ماهیتابه را روی آتش تیز ملایم قرار داده و مقدار کمی روغن کنجد میریزیم سپس بروکلی را که از آب جوش درآورده و داخل آبکش گذاشته ایم را به داخل ماهیتابه میریزیم و حدود 2 دقیقه میگذاریم تا کمی تفت داده شود (البته میتوانید برای بهتر و سریع تر پخته شدن روی ماهیتابه در بگذارید)
در همین حین که بروکلی در حال پختن هست تخم مرغ را در یک کاسه کوچک ریخته و بهم میزنیم تا زرده و سفیده مخلوط شود سپس پنیر فتا (که قبلا به تکه های کوچک تقسیم کرده ایم) و شوید خشک را به تخم مرغ ر کاسه اضافه نموده و خوب مخلوط میکنیم ودر صورت تمایل کمی نمک و فلفل میزنیم و پس از آن به بروکلی اضافه میکنیم (در صورت تمایل برای پخت کامل تر روی ماهیتابه در میگذاریم)
پس از حدود 2 الی 3 دقیقه املت رو با نان چاودار سرو میکنیم
نوش جان

تهیه کننده: محمد علی مومن زاد

مدرس و طراح آشپزی

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا