مقاله

روح آب چیست؟

روح آب چیست؟

روح آب چیست؟ پاسخ روح آب چیست را می توان در لابه لای پژوهش ماسارو ایموتو کشف کرد که از طریق عکاسی از بلورهای یخ، پیدا شد. بیش از یک دهه است که ماسارو ایموتو و تیم پژوهشی او در موسسه پژوهشی بین الملی سلامت و پزشکی IHM در توکیو  ژاپن مشغول عکسبرداری از بلورهای یخ آبی بوده اند که در معرض محرک هایی بیرونی نظیر واژه ها، موسیقی، تصاویر و اندیشه ها قرار داده می شود.

 

این تصاویر نشان می دهند که چگونه آب، اطلاعات را نگهداری می کند یا انتقال می دهد و چگونه آگاهی ما از طریق این رسانه ی مایع، پیدا می شود. این امر نشان دهنده ی توانایی ذهن ما در آشکار کردن آگاهی به شکل مادی است. عکاسی از بلورهای یخ پیامی را برای همه ی ما آشکار می کند، که به طرزی منحصر به فرد در تصاویری چشمگیر در این پژوهش آمده است.

پژوهش ماسارو ایموتو روح آب را کشف کرد از طریق عکاسی بلورهای یخ
پژوهش ماسارو ایموتو روح آب را کشف کرد از طریق عکاسی بلورهای یخ

دستارود پیام پنهانی روح آب برای ما همه ی ما چیست؟

مهم ترین پیام آب اِن است که ما نیرومند ترین از آنچه فکر می کنیم، هستیم. هر ا«چه انجام می دهیم، بر زبان می آوریم یا دز ذهن داریم؛ تاثیر شگرفی در آب دارد. در مجموع، بیشتر بدن ما از آب تشکیل شده است یعنی چیزی در حدود 70%، حال ببینید که با این مقدار بالای آب، چطوری اندیشه ها، کلمات و رفتار ما در بدن ما تاثیر می گذارند.

 

آب همچون آیینه ای است که جوهره واقعی ذهن ما را بازتاب می دهد. وقتی که آب در معرض محرک های بیرونی قرار می گیرد، اطلاعات آنها را جذب می کند و پس از منجمد شدن، این اطلاعات در زیر میکروسکوپ قابل مشاهده است. در کوچک ترین سطح فرو – اتمی، هر چیزی در حالتی ثابت، از ارتعاش بسر می برد و عکاسی از بلورهای یخ، به این نکته اشاره دارد. ارتعاش های مثبت، به تشکیل بلورهای زیبا منجر می شوند ؛ در حالیکه ارتعاش های منفی، بلورهایی تغییر شکل یافته بوجود می آورند.

 

روح آب چیست؟

منظور از روح آب، این نیست که در آب روح وجود دارد، بلکه منظور این است که آگاهی و روح ماست که می تواند در آب تبلور یابد و از طریق آب حمل شود. شاید بشود اینگونه گفت که آب خیلی شبیه بوم نقاشی است که می شود آن را با واژه ها، افکار و رفتار نقاشی کرد و تصویری خلق کرد. سئوال اینجاست که:

ما چطوری تصاویر روح آب را خلق می کنیم؟

در جهان امروزی، کاملا قابل درک است که “جهان ما زاییده اندیشه ماست.” البته این کشف جدیدی نیست. خرد مندان در دوره های مختلف، این حقیقت را بیان کرده اند. ولی رنگ و بوی تازه اش، بخاطر اینکه که امروزه  قادریم، این فرایند را به شکل مادی ببینیم و آزمایش کنیم. ذهن خیلی از مردم با این پیش فرض برنامه ریزی شده که ” تا وقتی نبینم، باور نخواهم کرد.” با تصاویری که ماسارو ایموتو تهیه کرده است” حال ببنید و باور کنید”

 

عکاسی از بلورهای یخ از این حقیقت پرده بر می دارد که ما خیلی بیشتر از جسم خود هستیم. ارزش آنچه که در زندگی روزمره ی خود به تجربه به دست می آوریم، در مقایسه با قدرت ذهن مان، تنها بخش کوچکی از واقعیت است. ذهن مجموعه ای از امکانات بی پایان است و وقتی این قدرت نامحدود را متمرکز کنیم، می تواند بر آب نقش ببندد.

 

روح آب چیست؟

ما با یکدیگر جهان را آغاز کرده ایم و جهان با هر یک از ما آغاز می شود. آیا کسی می تواند و پاسخ به این سئوال که آیا کسی می تواند از طریق اندیشه ها و احساساتش، تغییری در خود یا جهان بوجود آورد؛ بطور یقین مثبت است.

در دنیای امروز، دیگر آب ارزش و جایگاه خود را نزد خیلی ها، از دست داده است. تقدس آب همیشه مورد تایید تمدن های باستانی بوده و آنها با آب همچون امری مقدس برخورد می کردند. آب بعنوان ماده حیات بخش و زندگی آفرین، محترم و گرامی شمرده می شد.

 

در دنیای نوین، ما چنین مفاهیمی را بدست فراموشی سپرده ایم. آب در بسیاری موارد نادیده گرفته می شود و دیگر پیزی جز کالایی کم ارزش نیست. از انجا که آب برای تمامی انواع حیات، نقش اساسی دارد، ارج نهادن درست به آن به ارج نهادن، بر خیلی چیزهای دیگر نیز منجر خواهد شد. امکان ندارد که برای آب ارزش قایل شویم ولی برای خود ارزش قایل نشویم. مثل سنگی که به داخل برکه ای ساکن، می افتد، ریز موج ها، هر قسمت از وجود ما و احساس ما را لمس می کنند.

 

سپاسگزاری پیش از نوشیدن آن و حس سپاسگزاری بایت ویژگی های حیات بخشش، نگرشی است که همه ما می توانیم با سهیم شدن در آن، بار دیگر آب را و همچنین خودمان را محترم بشماریم.

 

نویسنده: علیرضا آزاد

مشاور ارشد استراتژیک مدیریت بدن

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا