کاهش وزن

کتاب معجزه کاهش وزن به روش پروفسور جعفریان

کتاب معجزه کاهش وزن به روش پروفسور جعفریان

معرفی کتاب

پروفسور منوچهر جعفریان، متخصص و پژوهشگر برجسته علوم تغذیه بعد از 45 سال دوری، به وطن بازگشته و حاصل یافته‌های علمی و آزمایشگاهی این محقق که نتیجه 25 سال تلاش مستمر اوست با خود آورده است.  در این خصوص معجزه علم تغذیه در حل مسئله چاقی یکی از کتابهای ایشان می باشد که برای شما خوانندگان گرامی  در این کتاب تهیه شده است.

این متد جدید لاغری در نتیجه تحقیقات و زحمات دانشمندان علم تغذیه کشف شده و آخرین و راحتترین متد لاغری در جهان بشمار میرود. این متد جدید یک معجزه واقعی است و با هیچیک از متد و رژیم‌های لاغری دیگر قابل مقایسه نیست.

نجات از چاقی برای همیشه با متد GI و با شعار  در قرن جدید: خوب و سیر غذا بخورید تا لاغر شوید.

این متد جدید لاغری کالری شماری رو رد می کند. شما می توانید  بدون تحمل رنج گرسنگی لاغر شوید و وزن ایده‌آل خودتان را برای همیشه حفظ کنید. تغذیه صحیح عامل اصلی سلامت و عادت غذایی غلط که در میان ایرانیان تبدیل به یک فرهنگ شده ، علت اصلی بیماری‌هاست.

این کتاب را اینجانب رضا زعفرانیه(مدیر برنامه های پروفسور جعفریان)  نویسنده کتاب «کاهش وزن به سبک لاغری رنگی»، تنظیم  کرده ام. شما می توانید کتاب چاپی را از سایت 1000raz.com  (هزار راز زندگی ) تهیه فرمایید. اصل کتاب چاپ شده در حدود 400 صفحه می باشد.

زندگی زیباست . ما می خواهیم به شما کمک کنیم تا در این سفر زندگی موفق باشید و با اندامی مناسب به زندگی زیبای خود ادامه دهید . باشد که این برنامه نیز همراهی مناسب باشد برای سفر زندگی شما . این متد لاغری نوین که از آن ماست، هدیه ای است به شما. بهروز و تندرست  باشید.

فهرست مطالب

مقدمـــه

پیشنهاد هایی به خوانندگان کتاب

بیوگرافی مختصری از پروفسور دکتر منوچهر جعفریان.

فصل اول  : چاقی و سلامتی

فصل دوم    : چرا انسان چاق می شود ؟

فصل سوم    : حل مساله چاقی با متد گلیکمی ایندکس

فصل   چهارم :  نقش شام خوردن در چاقی و لاغری

فصل پنجم   : گلیکمی ایندکس مواد غذایی مختلف

فصل ششم : گروه بندی مواد غذایی بر حسب چاقی و سلامتی

از: منوچهر جعفریان

  • تعداد صفحات: ۴۰
  • زبان: فارسی
  • فرمت: EPUB
  • سایز: ۸۷۰ کیلوبایت
  • تاریخ انتشار: خرداد ۱۳۹۳

 

منبع : ketabrah.ir

 

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا