پیام ها – مهارت های ارتباطی
پیام ها – مهارت های ارتباطی
پیام ها – مهارت های ارتباطی
پیام ها – مهارت های ارتباطی _ اگر بتوانید پیام ها یتان را خوب برسانید می توانید به طور مؤثری با دیگران ارتباط برقرار کنید، تقریباً میتوانید هر کاری را به انجام برسانید پس خود را به مهارتهای ارتباطی بین فردی مورد نیاز مجهز سازید.
بسیاری تصور میکنند افرادی که میتوانند به خوبی با سایرین رابطه متقابل برقرار کنند دارای یک استعداد ذاتی در زمینه صحبت کردن و گوش دادن به دیگران هستند. استعدادی که قابل یادگیری یا بهبود نیست.
واقعیت این است که مهارتهای ارتباطی با تلاش و تمرین حساب شده و یادگیری توانایی درک سایرین رشد مییابند. همچنین توانایی در میان گذاشتن پیام های شفاف افکار، خواستهها و احساسات با دیگران همه جنبههای زندگی فرد را تحت تأثیر قرار میدهد. کتاب حاضر به خوانندگان کمک میکند مهارتهای جدیدی را بشناسند که به آنها کمک میکند افکار و خواستههای خود را به شکلی مؤثر با دیگران در میان بگذارند و در زمینههای:
گوش دادن به دیگران،
درک زبان بدن افراد،
روابط متقابل زناشویی،
مذاکره درباره تعارضات و حل آنها،
رابطه متقابل با اعضای خانواده،
مدیریت روابط متقابل گروهی،
نحوه گفتگو با کودکان،
ارائه سخنرانی وآمادگی برای مصاحبههای شغلی، متبحر شوند.
مشخصات کتاب پیام ها (مهارت های ارتباطی)
نویسنده : متیو مک کی، مارتا دیویس، پاتریک فنینگ
مترجمان : محمد علی رحیمی
ناشر : ارجمند
موضوع : کتابهای عمومی روانشناسی، کتابهای خودیاری و آموزش بیمار
تعداد صفحات : 312
نوبت چاپ : 1
قطع : وزیری
سال انتشار در ایران :1393/02/02
اگر بتوانید به طور مؤثری با دیگران ارتباط برقرار کنید، تقریباً میتوانید هر کاری را به انجام برسانید پس خود را به مهارتهای بین فردی مورد نیاز مجهز سازید.
بسیاری تصور میکنند افرادی که میتوانند به خوبی با سایرین رابطه متقابل برقرار کنند دارای یک استعداد ذاتی در زمینه صحبت کردن و گوش دادن به دیگران هستند. استعدادی که قابل یادگیری یا بهبود نیست. واقعیت این است که مهارتهای ارتباطی با تلاش و تمرین حساب شده و یادگیری توانایی درک سایرین رشد مییابند.
همچنین توانایی در میان گذاشتن شفاف افکار، خواستهها و احساسات با دیگران همه جنبههای زندگی فرد را تحت تأثیر قرار میدهد. کتاب حاضر به خوانندگان کمک میکند مهارتهای جدیدی را بشناسند که به آنها کمک میکند افکار و خواستههای خود را به شکلی مؤثر با دیگران در میان بگذارند و در زمینههای گوش دادن به دیگران، درک زبان بدن افراد، روابط متقابل زناشویی، مذاکره درباره تعارضات و حل آنها، رابطه متقابل با اعضای خانواده، مدیریت روابط متقابل گروهی، نحوه گفتگو با کودکان، ارائه سخنرانی وآمادگی برای مصاحبههای شغلی، متبحر شوند.
منبع : arjmandpub.com