مقاله

ماهی آب پز

طرز پخت ماهی آب پز
توسط استاد محمد علی مومن زاد

سلام
سال نو رو به همه شما عزیزان تبریک میگم و آروزمندم سال جدید برای شما سالی سرشار از خیر و برکت باشد.

در سال جدید به علت دید و بازدیدهای بسیاری که انجام میدیم مصرف تنقلاتمون بالا میره و در واقع باید مصرف خوراکمون دقت بیشتری کنیم، امروز قصد دارم که تهیه  یک نوع ماهی آب پز  رو به شما آموزش بدم که بسیار لذیذ هست و کم کالری. ضمن اینکه یک روش آسون و راحت برای طبخ ماهی هم هست.

البته این رو میدونم که تا اسم ماهی آب پز آورده میشه خیلی ها دوستش ندارند…!! اما به شما قول میدم از مزه این یکی خوشتون بیاد. ضمن اینکه خوراک ظرف 10 الی 15 دقیقه آماده میشه

مواد لازم جهت پختن ماهی آب پز (برای یک نفر)

1 عدد ماهی تیلا پیلا
1 لیوان آب (البته بستگی به اندازه ماهیتابه و یا قابلمه ای داره که در اون میخواهید ماهی رو بپزید)
سس سویا به ازای هر نفر 1.5 تا 2 قاشق خوراک خوری
2 قاشق خوراک خوری روغن کنجد
زردچوبه به میزان کافی
فلفل به میزان کافی

طرز تهیه ماهی آب پز:

آب را درون تابه ریخته سس سویا ، روغن کنجد ، زردچوبه ، زردچوبه و فلفل رو به آن اضافه میکنیم، (البته به جای روغن کنجد میتونید از کره یا روغن زیتون هم استفاده کنید، هدف اینکه  آشپزی رو آسون کنیم و خودمون را به زحمت نیاندازیم و با همون مواد اولیه ایی که داریم کار کنیم). بعد ماهی رو داخل سس روی شعله ملایم میگذاریم و بعد از 5 الی 8 دقیقه ماهی رو برمی گردانیم. ضمن اینکه برای پخت می تونید از فر مایکرویو یا بخارپز با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 4 تا 6 دقیقه، نیز استفاده کنید. یادتون باشه از قطعات ماهی که کلفت و ضخیم هستند، استفاده کنید که در اثر پخت زیاد وا نره. یک نکته رو مد نظر داشته باشید که این دستور پخت برای ماهی تیلا پیلاست و اگه شما خواستید از ماهی دیگه ایی مثل قزل آلا استفاده کنید برای جلو گیری از بوی ضخم اون میتوانید از سبزیجات معطر مثل برگ بو، رز ماری و یا سیر و پودر سیر هم بهره ببرید. در نهایت وقتی سس کامل غلیظ شد ماهی رو سرو میکنیم. نوش جان

 

تهیه کننده: محمد علی مومن زاد

طراح و مدرس آشپزی

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا