مقاله

رژیم غذایی با رنگها

رژیم غذایی با رنگها

اگر شما به دنبال یک روش آسان برا ی بهینه سازی رژیم غذایی خود هستید می توانید از رژیم غذایی با رنگها کمک بگیرید. درست متوجه شدید رژیم غذایی با رنگها !

رنگ ها شکلی از انرژی پرتو های الکترو مغناطیسی هستند که همانند انرژی های حرارتی صوتی و امواج رادیویی مرتعش می شوند. رنگ از نور سفید و خالص نور خورشید تشکیل شده است که برای سلامت جسمانی، روانی و روحی ما ضروری است. ماهیت ارتعاشی رنگ ها که از پرتوهای نور خورشید به وجود آمده اند، دارای خواص درمانی ویژه ای هستند که بدن ما به آن ها نیاز دارد.

این باور وجود دارد که چون رنگ ها در فرکانس های بالاتر از صوت مرتعش می شوند، تاثیر بیشتری بر روی بدن انسان گذاشته و عکس العمل های شیمیایی قوی تری را در بدن نمایان می سازند. بر همین اساس، ضرب المثل هایی را که در رابطه با رنگ بدن انسان به کار برده می شوند را می توان توضیح داد. سرخی  خشم، سبز  حسادت، کبودی  غم و اندوه، زردی   بیماری و صورتی  سلامت؛ حاصل تفسیر دقیق تغییراتی هستند که در میدان الکترو مغناطیسی ایجاد می شوند.

 

مواد غذایی متعادل کننده و انگیزه دهنده

ما می توانیم با غذاهایی که می خوریم، در ارتعاشات رنگ های مورد نیاز بدنمان تعادل ایجاد کنیم. بر اساس طب سنتی، هر قسمت از بدن با یکی از مراکز روحی و معنوی بدن که چاکرا نامیده می شود، ارتباط دارد. هر چاکرا با رنگ خاصی فعال و برانگیخته شده یا تحلیل می رود و غیر فعال می شود. هر غذایی، رنگ خاصی دارد که با تخریک یک ارگان و انرژی روحی – معنوی چاکرای متاثر از آن می تواند بر سطح انرژی بدن ما تاثیر بگذارد.

images

 

گاهی ممکن است مجذوب غذاهایی با رنگ خاص شوید. برای داشتن انگیزه و تحرک نسبت به خوردن غذاهای قرمز، نارنجی، و زرد تمایل بیشتری نشان خواهید داد. اگر به آرامش و انرژی های متعادل تری نیاز داشته باشید، در جستجوی غذاهایی به رنگ سبز یا آبی خواهید بود. اگر مغز شما به تغذیه نیاز داشته باشد ، ناخودآگاه مجذوب غذاهای تیره رنگ مانند بنفش و نیلی همچون انگور سیاه ، انجیر سیاه و غیره خواهید شد.

اگر اضطراب دارید، به بیماری خفیف عفونی مبتلا هستید، از ضعف حسمانی در حال پیشرفت رنج می برید یا فقط در جستجوی سلامتی دایمی خود هستید، غذاهای متناسب با رنگ های مورد نیاز بدنتان را انتخاب کنید تا همیشه سالم بمانید

 

با امتحان رنگ های مختلف در رژیم غذایی خود می توانید نیازهای غذایی بدنتان را بشناسید و به آن چه می گویدف گوش فرا دهید. هر غذای رنگی علاوه بر این که با رنگ چاکرا ارتباط برقرار می کند، با برطرف کردن نیازهای آن، هدف و نقش ویژه ایی را در بدن دنبال می کند. به عنوان مثال غذاهای قرمز، محرک تولید انرژی در بدن هستند.غذاهای آبی رنگ آرامش ایجاد می کنند و غذاهای سبز در بهبود فعالیت قلب موثر هستند.

 

مواد غذایی قرمز رنگ انرژی زا

چاکرای ریشه: (بخش تحتانی لگنی و غده آدرنالین)

مواد غذایی قرمز رنگ مانند سیب سرخ، آلبالو، آلو قرمز، تمشک، توت فرنگی، انگور فرنگی، هندوانه، کوجه فرنگی، چغندر، تربچه، فلفل قرمز، لوبیا قرمز و دال عدس و نهایتا گوشت قرمز سرشار از آهن هستند که به افزایش تحمل، کمک می کنند. و برای افراد ضعیف و کسانی که دچار کم خونی هستند بسیار مفیدند. این مواد غذایی به افرایش انرژی بدن کمک کرده، خون را تصفیه می کنند و دارای مقادیر فراوانی پتاسیم هستند که سبب نشاط و سرزندگی می شوند. سبزیجات سبز برگ مثل ریواس، قرمز رنگ نیستند، اما حاوی انرژی مواد قرمز هستند.

غذاهای نارنجی موثر در هضم غذا

چاکرای خاجی: (کلیه، مثانه، روده ها و غدد تناسلی)

پرتقال، نارنگی، زردآلو، مانگو (انبه)، پاپایا، هلو، شلیل، فلفل نارنجی، کدو حلوایی، هویج، زرده تخم مرغ مواد غذایی نارنجی رنگی هستند که سرشار از آنزیم های هایی هستند که اشتهارآور بوده و به هضم غذا کمک می کنند. ضمن اینکه حاوی ویتامین های انرژی زا بوده و غدد جنسی را تحریک و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند.

 

مواد غذایی زرد تصفیه کننده

چاکرای شبکه خورشیدی: (طحال، معده، کبد، و لوزالمعده)

مواد غذایی زرد رنگی همچون لیمو شیرین، گریپ فروت، موز، آناناس، خربزه، فلفل زرد، ذرت،آجیل و تخمه، لپه، کره و روغن های گیاهی خاصیت سم زدایی داشته و به پاک شدن کبد، کیسه صفرا، لوز المعده و طحال که باتری بدن نامیده میشود، کمک زیادی می کنند. به دلیل طبیعت اسیدی این غذاها، دستگاه گوارش را سالم نگه می دارند و تقویت کننده سیستم عصبی و محرک مغز هستند.

 

مواد غذایی سبز تقویت کننده قلب

چاکرای قلب: (پایین شش ها، قلب، و غده تیموس که مرکز تقویت سیستم ایمنی بدن می باشد)

مواد غذایی سبز در بدن تعادل ایجاد می کنند. سبز، رنگ انرژی متعادل و وجود آن در رژیم غذایی روزانه ضروری است. مواد غذایی سبز منبع خوبی از فیبرهای محلول هستند. آب و عصاره این مواد باعث پاکسازی خون از سموم می شود و به بهبود فعالیت سیستم لنفاوی کمک می کند.فشار خون را تنظیم کرده و سطح اسیدی و بازی خون را متعادل می کند. این مواد شامل: انگور، کیوی، لیمو ترش سبز، سیب سبز، خیار،  آواکادو، سبزیجات سبز برگ، بروکلی، کاهو، کدو، لوبیا سبز، نخود فرنگی…

 

مواد غذایی آبی پر رنگ مغذی و آرامش بخش

چاکرای گلو: (قسمت فوقانی شش ها و گردن، غده تیروئید و پاراتیروئید)

چاکرای چشم سوم: (بصل النخاع، غده هیپوفیز)

غذاهای آبی و بنفش آرامش بخش، تسکین دهنده و خواب آور هستند. که از اعمال جنون آمیز که ویژگی فعالیت بیش از حد مغز است، می کاهند. مواد همچون: انگور سیاه یا مویز، کشمش سیاه، گیلاس سیاه، آلو سیاه، زیتون سیاه، و ماهی های سالمون و تن…

 

غذاهای بنفش و قوه خلاقیت

چاکرای تاجی: ( مغز و غده پینه آل)

شاتوت و تمشک، بلوبری، انگور بنفش، بادنجان، پیاز بنفش، کلم قرمز، شلغم و کنگر فرنگی. انرژی غذاهای بنفش برای سلامتی غده پینه آل که در مرکز مغز قرار دارد، ضروری است. غذاهای بنفش تغذیه کننده بعد معنوی و خلاق یدن هستند. مصرف فراوران غذاهای بنفش در رشد دانش و شم درونی موثر است.

نویسنده:

خانم دکتر زهرا حیدری

 

منبع:

Eating Well by Color – EatingWell

Eat Colorful Foods for Better Health | Nutrition | EXOS

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا