رادیو بدن

فلسفه نذری دادن در ماه محرم

فلسفه نذری دادن در ماه محرم

فلسفه نذری دادن در ماه محرم  _ پختن غذای نذری در ماه محرم یا غذای محرم یکی از سنت‌های زیبا و پسندیده مسلمانان و به خصوص مردم ایران در ایام محرم و صفر است. در این ایام، افراد به صورت گروهی در هیئت‌ها و مساجد و حتی حیاط منازل به پخت غذای محرم مشغول می‌شوند. از جمله مشهورترین انواع غذای نذری یا غذای محرم می‌توان به خورشت قیمه، قورمه سبزی، عدس پلو، زرشک پلو با مرغ، پخت انواع حلیم، آش، شله زرد و حلوا اشاره کرد.

پخت غذای نذری به صورت دسته جمعی یکی از زیبایی‌های این ایام است که این وظیفه سخت و مهم معمولا به عهده مردان خانواده و یا آشپزهای ماهر و باتجربه است. اما بعد از پخت آن نوبت به زنان خوش‌ذوق و هنرمند ایرانی می‌رسد که با خلاقیت و ظرافت، به تزیین غذای محرم و تزیین غذای نذری مشغول می‌شوند تا آنچه با زحمت و با نیت پاک تهیه شده، با بهترین شکل ممکن به دست عزادران حسینی برسد.

از ویژگی‌های بازر غذای محرم استفاده از بهترین و مرغوب‌ترین مواد اولیه برای پخت غذای نذری است. معمولا برای تهیه و تزیین غذای محرم، در مصرف زعفران و انواع ادویه‌جات صرفه‌جویی نمی‌شود و آشپزها با اختیاراتی که صاحب نذر به آن‌ها می‌دهد، برای تهیه و تزیین غذا سنگ تمام می‌گذارند. معمولا برای طبخ غذای نذری گوشتی از بهترین و تازه‌ترین گوشت گوسفند و به مقدار زیاد استفاده می‌شود. علاوه بر این، صرف غذای نذری امام حسین پس از مراسم و در جمع عزاداران حال و هوای خاص خود را دارد که در به یادماندنی‌شدن غذای محرم تاثیر عمده‌ای دارد.

رادیو بدن 90

در این برنامه از رادیو بدن به اهمیت پرداختن به فلسفه نذری دادن در ماه محرم می پردازیم. همراه من علیرضا آزاد ، مدیر سایت مدیریت استراتژیک بدن باشید

تولید و پخش در رادیو بدن
منبع مدیریت استراتژیک بدن

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا