مقاله

پلو زنجبیل با مرغ

پلو زنجبیل با مرغ

با سلام خدمت دوستان و همراهان گرامی
امروز قصد دارم تا یک نوع پلو که با مرغ سرو میشه رو به خدمت شما عزیزان آموزش بدم ، نام این غذا پلو زنجبیل با مرغ هست
همانطور که اطلاع دارید زنجبیل خواص بسیار بالایی دارد که یکی از آنها برای لاغر شدن هست
نخست، زنجبیل به هضم غذا کمک میکنه
دوم، زنجبیل باعث کاهش اشتها میشود
سوم، متابولیسم و یا همان سوخت و ساز بدن رو بالا میبره و خیلی از خواص دیگر که برای بدن ما بسیار مفید هست
امیدوارم که از تهیه و میل کردن این نوع پلو لذت ببرید

مواد لازم پلو زنجبیل با مرغ:

2 قاشق غذا خوری روغن نباتی
1 عدد پیاز نازک اسلایس شده
به اندازه 2 بند انگشت شصت زنجبیل رنده شده
1 عدد فلفل چیلی کوچک ریز خرد شده
1 عدد کامل سینه مرغ خرد شده به تکه های متوسط
250 گرم برنج باسماتی
600 میلی لیتر آب به همراه 2 تا سه عدد عصاره سبزیجات
100 گرم نخود فرنگی
مقدار کمی گیشنیز جهت تزئین

طرز تهیه پلو زنجبیل با مرغ:

ابتدا یک قابلمه متوسط رو روی حرارت ملایم گرم نموده و پس از ریختن روغن پیاز را اضافه میکنیم پس از دو دقیقه تفت دادن فلفل چیلی و زنجبیل رو اضافه میکنیم (البته مقدار فلفل چیلی بستگر به ذائقه شما دارد که میتونید تمامی یا مقدار کمی رو اضافه کنید). میگذاریم حدود 4 دقیقه پخته شود بعد برنج (که قبلا کمی خسیانده ایم )را به همراه مرغ اضافه میکنیم و خوب تفت میدهم تا برنج و مرغ به خوبی با مواد دیکر تفت داده شود.

در ادامه:

آب را که قبلا استاک سبزیجات را به آن آضافه نموده ایم را به مواد درو ن قابلمه اضافه میکنیم و میگذاریم تا آب به جوش بیاید. بعد از بجوش آمدن آب حرارت شعله را کم میکنیم و صبر میکنیم تا برج دم کشیده و مرغ پخته شود (زمان پخت کامل بین 10 تا 12 دقیقه است).  پس از پخت غذا رو سرو میکنیم و با برگ گیشنیز تزئین میکنیم.  این خوراک رو میتوانید به دلیل تند بودن میتونید با ماست هم سرو کنید.

نوش جان
گرداورنده
محمد علی مومن زاد

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا