سه شنبه ۱۳۹۶/۰۸/۳۰

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

4 دیدگاه

  1. 1

    کامران

    من این سالاد رو درست کردم و عالی بود ممنون

    پاسخ دادن
    1. 1.1

      admin

      ممنون از اینکه با نظرتون به ما بازخور میدید
      سالم و تندرست باشید

      پاسخ دادن
  2. 2

    منوچهر

    آقای مومن زاد ممنون هستم از این سالاد امکانش هست که سالاد به سس سزار رو هم آموزش بدید؟

    پاسخ دادن
    1. 2.1

      admin

      هدف از راه اندازی بخش آشپزی، بومی سازی کردن غذاهای فرنگی است.
      این امکان رو با مدرس آشپزی سایت برسی می کنیم و در صورت مقدور بودن، حتما انجامش میدهیم.
      سپاس از شما

      پاسخ دادن

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − 5 =

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت نزد علی آزاد محفوظ می‌باشد.

فقط 4 ثانیه تا دانلود فاصله دارید!
کافیست آدرس ایمیل‌تان را وارد کنید