درباره نویسنده

مطالب مرتبط

12 دیدگاه

  1. 1

    ندا

    فکر نمیکردم که جلبک اینقدر خواص داشته باشه و یا اصلا بشه اونو خورد
    متشکرم از مطالبتون راجع به این موضوع
    خیلی مفید بود

    پاسخ دادن
    1. 1.1

      admin

      متشکرم از توجه شما به مطالب سایت
      بله متاسفانه در کشور ما زیاد به اهمیت این ماده غذایی با ارزش پی نبردند!
      امید که با آگاهی دادند در این زمینه بتوانم گامی در جهت شناخت بیشتر این محصول بردارم
      پایدار و مستدام باشید

      پاسخ دادن
  2. 2

    marjan

    سلام خسته نباشید سایت خیلی خوبی دارید. البته من می دونستم جلبک دریایی خواص خیلی زیادی داره بخصوص اثر ضدپیری اش چون تو کشورهایی مثل کره جنوبی, ژاپن, چین و غیره خیلی استفاده می شه ولی متاسفانه تو ایران خیلی نایابه!

    پاسخ دادن
    1. 2.1

      admin

      سلام و دورود بر شما
      متشکریم از توجه شما به مطالب سایت و
      خوشحالیم که مورد توجهتون واقع شده.
      چقدر خوبه که شما در این زمینه اطلاعات دارید
      بهتون تبریک میگیم
      شاید علت عدم مصرف جلبک در ایران،
      اطلاع نداشتن از دستور پخت اون در غذاهای ایرانی باشه
      به هر حال این مژده رو بهتون بدم که سایت ما قرار از یه مدرس آشپزی
      برای بومی سازی مصرف این گونه مواد غذایی در غذاهایایرونی استفاد کنه…

      پاسخ دادن
    1. 3.1

      admin

      خیلی خوبه که این گونه علاقه مندی تون رو نشان میدید
      دورود بر شما

      پاسخ دادن
  3. 4

    سحر

    با سلام و تشکر به خاطر مطالب بسیار مفیدتون

    من از سال گذشته قرص های اسپیرولینا و کلرلا رو بصورت سه قرص در روز مصرف می کنم. علت تجویز اونها توسط پزشک هم شکنندگی بیش از حد ناخنهای من بوده. اما اثر چندانی مشاهده نکردم و هنوز هم ناخن هام بسیار شکننده هستن. ممکنه در این مورد راهنمایی کنید که علاوه بر مکملهای روزانه و این دو قرص چه عاملی می تونه به من کم کنه؟

    پاسخ دادن
    1. 4.1

      admin

      دورود بر شما
      سپاسگزاریم از توجهتون
      دقیقا نفرمودید چه مکمل روزانه ایی مصرف می کنید!
      با این حال قرص زینک پلاس آلمانی ۵ یا ۱۰ میلی گرمی
      برای استحکام ناخن ها خیلی مناسب هست.
      سالم و تندرست باشید

      پاسخ دادن
      1. 4.1.1

        سحر

        باتشکر از پاسختون، من همون قرص های تایوانی که فرمودید رو مصرف می کنم

        پاسخ دادن
        1. 4.1.1.1

          admin

          بهتره از محصولات شرکت آلگومید که نماینده محصولات آلمان هستند استفاده کنید

          پاسخ دادن
  4. 5

    سحر

    در ضمن در چند ماهی که در مشرق زمین زندگی می کردم با جلبک آشنا شدم. جلبک توی برنامه غذایی اونها تقریبا بعد از برنج مقام دوم رو داره. برای شروع بو و مزه اش برای ایرانی ها غیر قابل تحمله ولی به تدریج و با عادت کردن حتی میشه ازش لذت برد. نمی دونم توی بازار ایران قابل خریداری هست یا نه.

    پاسخ دادن
    1. 5.1

      admin

      بله شما درست میفرمایید
      تلاش کردیم با همکاری یک مدرس آشپزی
      پخت این ماده غذایی را مطابق با ذائقه ایرانی
      در قالب یک سوپ میسو آموزش بدهیم. در اولین فرصت محل تهیه جلبک را هم برایتان اطلاع رسانی می کنیم…

      پاسخ دادن

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت نزد علی آزاد محفوظ می‌باشد.

فقط 4 ثانیه تا دانلود فاصله دارید!
کافیست آدرس ایمیل‌تان را وارد کنید